Poslovni uspjeh: Kompanija iz Zavidovića svojim radnicima platila ljetovanje u Neumu

BIZNIS Forbes BIH 13. jun 2024. 16:35
featured image

13. jun 2024. 16:35

Svakim danom stižu primjeri da u Bosni i Hercegovini ima poslodavaca koji itekako brinu o svojim radnicima.

Kompanije EFtim Tuzlić i Beton Tuzlić iz Zavidovića svim radnicima uplatile su godišnji odmor u Neumu.

Vlasnik ove dvije kompanije je Fehim Tuzlić, piše BiznisInfo.ba.

Inače, ovu beneficiju radnici su dobili povodom sedme godišnjice kompanije EFtim Tuzlić.

“Ponosni smo na sve što smo postigli i zahvalni svima koji su bili dio našeg putovanja”, poručili su iz ove kompanije radnicima.

EFtim Tuzlić se bavi prodajom građevinskog, vodo, elektro i bravarskog materijala, fasadnih sistema, brusnog programa, boja i lakova te drugih alata za gradnju.

Company Wall Business je firmu EFtim TUZLIĆ d.o.o. Zavidovići predstavio kao kompaniju osnovanu 2017. i u trenutnom poslovanju računi firme nisu blokirani, nemaju poreskih dugovanja, te subjekt nije u stečajnom postupku.

U prikazanom grafikonu vidi se trogodišnje poslovanje koje pokazuju poslovne prihode, poslovne rashode i neto dobit iz ovog perioda i jasno pokazuje poslovni uspjeh ove kompanije iz Zavidovića.

Takođe, Company Wall Business piše da je firma ocijenjena AA+ i stoji rame uz rame u vrsti uz najviši bonitetnu ocjenu.

Ova ocjena znači da je kompanija pouzdana i stabilna. Nešto slabije rangiranje je posljedica vremenski kraćeg perioda poslovanja i označava da je kompanija još relativno nova na tržištu, što ne umanjuje efikasnost njenog poslovanja.

Saradnja sa kompanijom koja je ocijenjena AA+ bonitetnom ocjenom ne predstavlja rizik, jer ista zadovoljava sve visoke standarde uspješnog poslovanja.