Direct Media United Solutions odlučivanje zasnovano na marketing podacima podiže na viši nivo

featured image

12. jan 2024. 14:25

Agencija Direct Media United Solutions nastavlja da bude lider u inovacijama. Iskusnom timu medijskih profesionalaca priključio se tim eksperata, marketing i data stratega.

Osim Marijane Agić-Molnar, novog CEO-a Direct Media, koja je na tržištu podataka prisutna duži niz godina, rukovodeći Adriatic regijom kompanije GfK, tu su i Goran Tintor, Miodrag Vujinović, Dušan Dingarac, Darko Blagojević i Vesna Škaro-Petrić.

„Novi tim sa sobom nosi posebne vještine vezane za upotrebu, integraciju i analizu različitih setova podataka kao i duboko razumijevanje ponašanja kupaca naših klijenata“, saopšteno je iz Direct Media.

Uključivanjem iskusnog tima sa dugogodišnjim karijerama u industriji podataka, Direct Media United Solutions od sada je u mogućnosti da svojim klijentima donošenje odluka zasnovano na marketing podacima podigne na novi nivo.

„U pitanju je potpuno nova usluga koju druge agencije na našem tržištu nemaju, a koja će klijentima pomoći da bolje iskoriste podatke kojima raspolažu i budu efikasniji u svojim marketing aktivnostima“, poručili su.

Podrška klijentima od strane tima stručnjaka Direct Medie ogledaće se u nekoliko segmenata:

  • Bolje korišćenje marketing podataka – podrška klijentima u efikasnijem korišćenju i integraciji podataka (first party data), za bolje marketing odluke i mjerljive rezultate.
  • Veće konverzije i zadovoljstvo kupaca – napredne segmentacije i marketing vođen podacima za personalizovano korisničko iskustvo i njihovo veće zadovoljstvo.
  • Novi prihodi od retail media – kreiranje dodatnog media inventara ili monetizacija postojećeg radi bolje ponude na advertising tržištu.
  • Primjenjivi i mjerljivi uvidi – automatizovano izvještavanje koje donosi bolji uvid u performanse i podržava efikasnije odlučivanje zasnovano na informacijama.

Direct Media United Solutions je vodeći agencijski sistem u jugoistočnoj Evropi, mreža profesionalaca u više zemalja: Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji.

„Naša jedinstvena metodologija kombinuje najbolje od medija, kreativnosti, tehnologije i podataka. Ovakav holistički pristup je pokretačka snaga u kreiranju inovativnog i efikasnog advertisinga čiji je temelj u medijskom planiranju i buyingu“, kazali su iz Direct Media United Solutions-a.