Karte po promotivnim cijenama za Forbes Adria Power Women’s Summit možete kupiti do ponoći

EVENTS Forbes Crna Gora 5. avg 2024. 16:55
featured image

5. avg 2024. 16:55

Prodaja ulaznica za prvi regionalni Power Women’s Summit, koji će se održati u organizaciji Forbes Adria 4. septembra u Beogradu, još traje, preko sajta tickets.rs! Ovaj ekskluzivni događaj okupiće stotine izuzetnih žena iz različitih industrija, nudeći jedinstvenu priliku za umrežavanje, inspiraciju i razmjenu ideja.

Power Women’s Summit je platforma posvećena promovisanju ženskog liderstva i preduzetništva.

Prisustvo na događaju pružiće vam jedinstvenu priliku da slušate inspirativne govore vodećih uspješnih žena iz različitih oblasti, upoznate se sa kolegicama i kolegama, potencijalnim mentorima i poslovnim partnerima, steknete nove vještine i znanja kroz interaktivne radionice i panele.

Razgovaraćemo o preduzetništvu i ulozi žena, predstavićemo uspješne žene koje su izgradile vrhunske karijere u inostranstvu, upoznaćemo one koje se ne boje da krše pravila, razgovaraćemo o zdravlju, autentičnosti i tome kako žene u biznisu oblikuju budućnost.

S obzirom na to da je ovo prvi događaj pod brendom Forbesa u našem regionu, cilj nam je da omogućimo što većem broju učesnika i učesnica da se upoznaju s našim konceptom i postanu dio Forbes Adria zajednice.

Karte po promotivnim cijenama mogu se nabaviti još samo danas do ponoći, na tickets.rs.

Vidimo se u septembru na Forbes Adria Power Women’s Summit-u!